workmate superjawsDe workmate is voor veel mensen een begrip, maar de superjaws zal voor velen een onbekende werkbank zijn. De superjaws is een robuuste inklapbare werkbank van Triton uit Australië, waarbij de driepoot constructie zorgt voor maximale stabiliteit, zelfs wanneer het te bewerken materiaal buiten proportie is.
De superjaws heeft een klemkracht tot 1000 kg met een aanpasbare klemdruk. De klem is omkeerbaar, zodat werkstukken tot 956 mm vastgeklemd kunnen worden. De klem wordt met de voet bediend, waardoor je de handen vrij hebt en volledige controle over de werkzaamheden houdt.
De degelijke constructie van gemoffeld staal zorgt voor een lange levensduur.
Met de optionele accessoires wordt de superjaws een zeer veelzijdige werkbank, voor de houtbewerker, de metaalbewerker, de doe het zelver, eigenlijk voor iedereen die een robuuste inklapbare werkbank wil met veel mogelijkheden, en zoals ze in het land van oorsprong Australië zouden zeggen: hey mate, it will be an easy job with this workmate.

superjaws werkbank

specificaties:

- maximaal klembereik: 956 mm
- maximale klemkracht: 1000 kg
- maximale belasting: ongeveer 100 kg
- inklaptijd: ongeveer 20 seconden
- afmetingen ingeklapt: 275 x 775 x 295 mm
- afmetingen uitgeklapt: 980 x 1000 x 860 mm
- gewicht: ongeveer 16 kg

prijs: € 139,00
ACCESSOIRESklemmenset voor metaalbewerking

Deze klemmen fungeren als een bankschroef of aambeeld en zijn gemaakt van uitzonderlijk sterk modulair gietijzer. Ze zijn speciaal zo gevormd dat ze een ook een goede grip hebben op buizen of ronde onderdelen. Daarnaast kun je ze als aambeeld gebruiken om zware metalen onderdelen te hameren of te buigen.

Prijs: € 39,00


klemmenset voor rondhout

Deze set klemmen is geschikt voor het vasthouden van rondhout en wordt met bouten vastgezet op de standaard klemmen van de superjaws. Boomstammetjes, takken en palen kunnen zo stevig worden vastgezet om bijvoorbeeld te bewerken met een (ketting)zaag.

Prijs: € 26,00


zijsupport als extra steun of gereedschapbak


De zijsupport kan eenvoudig aan een zijkant van het hoofddeel van de superjaws bevestigd worden en kan gebruikt worden voor het neerleggen van gereedschap, bevestigingsmateriaal enz, maar kan ook dienen als extra steun voor het werkstuk. Ook het plaatsen van twee supports aan beide kanten is mogelijk.

Prijs: € 34,00


Voor degene die nog meer informatie over deze werkbank wil, kan op de volgende link klikken, je komt dan op de webpagina van de

workmate superjaws. Deze is Nederlandstalig. Ook kan op deze pagina de handleiding bekeken of gedownload worden, zodat je precies weet welke mogelijkheden deze inklapbare werkbank biedt.


bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkostenbestelformulier

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Dit formulier kan gebruikt worden om bestellingen te plaatsen.
Voor aanvullende informatie kan het contact formulier gebruikt worden.

omschrijving aantal prijs in €
naam*
voornaam/letter(s)*
straat en huisnummer*
postcode*
plaats*
telefoonnummer*
E-Mail Address*

Please enter the word that you see below.