poppenhuis

met een greenleaf poppenhuis bouwpakket kun je iets moois maken
Een poppenhuis bouwpakket van Greenleaf heeft iets bijzonders en veel liefhebbers van poppenhuizen en miniaturen kunnen dit bevestigen.
Greenleaf maakt al meer dan 50 jaar houten poppenhuis bouwpakketten. Dit kan alleen maar wanneer je een kwaliteits produkt levert wat wereldwijd wordt gewaardeerd. Dat is dan ook de kracht van Greenleaf. Een grote selectie aan uitgekiende ontwerpen, vakmensen die het maken en er voor blijven zorgen dat de prijs betaalbaar blijft. De houten poppenhuizen van Greenleaf zijn dan ook bij veel miniaturisten een begrip.

Het bouwen en inrichten van poppenhuizen is een bezigheid die al eeuwenlang populair is, en dus eigenlijk tijdloos. Je kunt er uren ja zelfs jaren mee bezig zijn, en je bent er eigenlijk nooit klaar mee. Het is een hobby die steeds meer ontdekt wordt, en vooral het gegeven dat je je eigen creativiteit er in kwijt kunt, spreekt veel mensen aan.

De aanschaf van een poppenhuis bouwpakket geeft van het begin af aan al de mogelijkheid om je eigen ideeën er in kwijt te kunnen. De een kiest kiest een kleur die haar of hem het meest aanspreekt, de ander "metselt" er een buitenmuur tegenaan. En dan de keuze van de inrichting, het behang, de gordijnen en de miniaturen. Poppenhuis meubels uit een bouwpakket samenstellen, zelf maken, (zie ook deze boeken over poppenhuis ) of beide. Keus te over. Elk huis wordt een eigen creatie en onderscheid zich van alle andere poppenhuizen.

Hieronder zijn een aantal poppenhuizen afgebeeld die als bouwpakket besteld kunnen worden. Deze hebben een schaal van 1:12. Aan de hand van een handleiding of bouwtekening kan het huis op eenvoudige wijze gemonteerd worden, waarna het eigenlijke werk begint. Door op de foto te klikken kom je op de pagina met meer informatie over dat model. Het is mogelijk dat deze collectie nog met enkele "oude" populaire modellen wordt aangevuld, maar dan zullen de gereedschappen eerst gereviseerd moeten worden. Als dit gerealiseerd wordt zal deze pagina hierop aangepast worden.

poppenhuis bouwpakket  Arthur poppenhuis bouwpakket Orchid poppenhuis bouwpakket Garfield poppenhuis bouwpakket Westville poppenhuis bouwpakket Buttercup


poppenhuis bouwpakket Beacon Hill poppenhuis bouwpakket Laurel poppenhuis bouwpakket Primrose poppenhuis bouwpakket Coventry Cottage poppenhuis bouwpakket Pierce
bestelformulier

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Dit formulier kan gebruikt worden om bestellingen te plaatsen.
Voor aanvullende informatie kan het contact formulier gebruikt worden.

omschrijving aantal prijs in €
naam*
voornaam/letter(s)*
straat en huisnummer*
postcode*
plaats*
telefoonnummer*
E-Mail Address*

Please enter the word that you see below.