poppenhuis boekenHier vindt je poppenhuis boeken met veel informatie over miniaturen en het inrichten van een poppenhuis. Het zijn Engelstalige boeken, die door de overvloed aan foto's en duidelijke tekeningen voor veel liefhebbers van poppenhuizen en miniaturen begrijpbaar zijn, en is elk boek een bron van inspiratie.


boek poppenhuis miniaturen a beginners guide to the doll's hous hobby A BEGINNERS GUIDE TO THE DOLL'S HOUSE HOBBY

Dit inmiddels klassiek geworden boek van Jean Nisbett is in uitgebreide vorm weer in herdruk verschenen. Het vormt een praktische en toegankelijke basis voor het maken van miniaturen en het inrichten van een poppenhuis.
Een overvloed aan foto's en gemakkelijk te volgen tips helpen beginners tijd te besparen en fouten te voorkomen. De keus van het poppenhuis, gereedschap en materialen, afwerking, decoratie, decoratieve details, tuin en renovatie, alles wordt uitgebreid behandeld, en met behulp van checklisten wordt een logische volgorde van de werkzaamheden uiteengezet. Engelstalig.

Prijs: € 16,95 formaat 243 x 186 mm, 160 bladz., bestelnr. hp-06

boek poppenhuis the big book of the doll's house THE BIG BOOK OF THE DOLL'S HOUSE

Je kunt Jean Nisbett, schrijfster van dit boek, een echte veteraan en expert op het gebied van allerlei poppenhuizen en miniaturen noemen.
Praktisch advies en tips van verschillende experts voor het inrichten van poppenhuizen met een schaal van 1:12, maar ook voor het steeds populair wordende schaal 1:24 poppenhuis.
Van landhuizen, herenhuizen en cottages tot moderne huizen. Aparte hoofdstukken voor het inrichten van poppenhuizen in de bekende oude stijlen, maar ook specifieke informatie per decennia, van de jaren '50 tot en met de 21e eeuw. Het boek is met ongeveer 650 kleurenfoto's geïllustreerd. Engelstalig.

Prijs: € 24,95 formaat 297 x 210 mm, 320 bladz., bestelnr. hp-07

boek poppenhuis doll's house inspirations DOLL'S HOUSE INSPIRATIONS

Of je nu een verzamelaar bent die een volledig ingericht poppenhuis zoekt, een miniaturist die een kant en klaar poppenhuis wil inrichten, of een hobbyist die ook zelf het poppenhuis in elkaar wil zetten, dit boek bevat een grote verscheidenheid aan boeiende projecten en ideeën.
Een Tudorstijl poppenhuis, een Georgisch poppenhuis, een Franse boerderij en een Nederlands grachtenhuis uit de 17e eeuw. Ook tuin hobbyisten zijn niet vergeten: een hele paragraaf in dit boek gaat over tuinen en de inrichting ervan, zoals een oranjerie, een tuinhuisje, een tuinkas en tuinmeubilair.
Geïllustreerd met 400 kleurenfoto's. Engelstalig.

Prijs: € 21,95 formaat 248 x 186 mm, 176 bladz., bestelnr. ph-08

boek poppenhuis making miniatures MAKING MINIATURES, projects for the 1:12 scale dolls'house

Deze prachtige collectie van onconventionele projecten zal veel liefhebbers van poppenhuizen en miniaturen inspireren.
De tekst is eenvoudig gehouden, de 140 kleurenfoto's en een aantal tekeningen maken dit boek toegankelijk voor doeners die nieuwe ideeën willen opdoen bij het maken van miniaturen. Engelstalig.


Prijs: € 16,95 formaat 279 x 210 mm, 128 bladz., bestelnr. ph-09

het maken van miniaturen The Art of the Miniature: Small Worlds and How to Make Them, Jane Freeman, Roger Rosenblatt.

Dit rijk geïllustreerde boek bevat een schat aan praktisch toepasbare technieken en slimmigheden. Freeman laat de lezer stap voor stap zien hoe je door onderdeeltjes uit bouwpakketten en gebruiksklare voorwerpen aan te passen heel gedetailleerde miniaturen kunt maken.

prijs: € 24,95        formaat 22 x 25 cm, 128 blz.      bestelnr. ph02


poppenhuis meubels voor kinderpoppen Making Doll Furniture in Wood: 24 Projects and Plans Perfectly Sized for American Girl and Other 18" Dolls, Dennis Simmons.

Ook wel eens gedacht bij het zien van houten poppenhuis meubels voor kinderen van: "dat had ik ook wel kunnen maken"? Aan de hand van tekeningen op schaal worden in dit boek 24 werkstukken van het begin tot het eind uitgebreid behandeld. Deze tekeningen kunnen ook gebruikt worden voor meubelstukken die kleiner of groter moeten zijn. Zo kun je aan de hand van dit boek een boekenkast, toilettafel, grootvaders klok, bed, schommelstoel of één van de andere ontwerpen maken.

prijs: € 19,95        formaat 22 x 28 cm, 120 blz.      bestelnr. ph01< terug naar boeken


Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten Nederland:
- brievenbuspost tot 2 kg: € 3,00
- pakketje tot 10 kg: € 6,00

België:
- brievenbuspost tot 250 gr: € 3,20
A - brievenbuspost van 250 tot 500 gr: € 6,40
- brievenbuspost tot 2 kg: € 8,70
- pakketje tot 2 kg: € 8,70
- zwaardere pakketten volgens prijsopgave

Boeken en dvd's worden binnen 3 werkdagen verzonden nadat de betaling ontvangen is.
bestelformulier

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.

Please enter the word that you see below.