oppottafel


Deze luxe oppottafel is een solide ruim bemeten tuinwerkbank voor in de tuin of in de kas. Het werkblad is voorzien van een grote verzinkte stalen bak, waar bijvoorbeeld bij het verpotten van planten de potgrond in gedaan kan worden.
Het is een ideale tuin werktafel voor veel voorkomende tuinklussen, zoals het verplanten, planten verpotten of oppotten.
Poten en dwarsliggers van 18 x 90 mm zorgen voor een stevige constructie, voor het boven- en onderblad is hout met een dikte van 16 mm gebruikt, waardoor dit model zich van veel andere oppottafels onderscheid.
Formaat: 122 x 46 x 82 cm

Prijs: € 89,00 (inclusief verzendkosten)


oppottafelHet hout dat voor deze oppottafel is gebruikt, is op een milieuvriendelijke manier geïmpregneerd. Bovendien wordt tijdens het impregneerproces nog een "wax" aan het impregneermiddel toegevoegd, zodat het hout ten opzichte van "standaard" geïmpregneerd hout nog de volgende voordelen heeft:

- langer behoud van de kleur
- hogere duurzaamheid
- waterafstotend
- grotere weerstand tegen scheuren en kromtrekken
- minder kans op het opkomen van de nerf

Mocht de kleur niet aanstaan, dan is dit geen probleem want het hout kan prima met een transparante of dekkende beits (buitenverf) behandeld worden. Ook een behandeling met houtolie is mogelijk.


oppottafel

De hierboven weergegeven oppottafel heeft een stalen verzinkt blad, is voorzien van een lade en heeft een dichte achterwand.
Ook dit model, evenals de afgebeelde kasten is gemaakt van hout zoals eerder op deze pagina is omschreven.

Formaat werktafel: 90 x 35 x 80 cm
Prijs: € 129,00

Formaat tuinkast: 45 x 35 x 180 cm
Prijs: € 129,00

Prijs tafel met 1 kast: € 239,00
Prijs tafel met 2 kasten: € 359,00tuinkast Ook de hier links afgebeelde tuinkast wordt als eenvoudig te monteren bouwpakket geleverd en ook deze tuinkast is gemaakt van het eerder omschreven hout.

Formaat: 60 x 35 x 182 cm

Prijs: € 89,00
Elke tuin werkbank of tuinkast wordt als eenvoudig te monteren bouwpakket geleverd. Dus geen vervoersproblemen, gesjor en gezeul. De genoemde prijzen zijn inclusief de verzendkosten. Dit geldt voor heel Nederland m.u.v. de waddeneilanden. Voor deze eilanden en België geldt een toeslag.de genoemde prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten


bestelformulier

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Dit formulier kan gebruikt worden om bestellingen te plaatsen.
Voor aanvullende informatie kan het contact formulier gebruikt worden.

omschrijving aantal prijs in €
naam*
voornaam/letter(s)*
straat en huisnummer*
postcode*
plaats*
telefoonnummer*
E-Mail Address*

Please enter the word that you see below.