kippenhok
Een goed kippenhok bouwen kan een best ingewikkelde en tijdrovende klus zijn. Om het de houders van hobby kippen gemakkelijk te maken, levert Memenco diverse kippenhokken als bouwpakket. Met behulp van een duidelijke handleiding of bouwtekening is elk kippenhok op eenvoudige wijze te monteren.

Een kippenhok moet voldoende ruimte en beschutting bieden. Een vuistregel is dat een doorsnee kip ongeveer een opppervlakte van 1 vierkante meter nodig heeft, krielkippen kunnen met de helft toe. Ook de plaatsing van het hok is van belang. De voorkant van het hok op het zuid-oosten plaatsen is het meest ideale. Het hok moet beschutting bieden tegen alle weersomstandigheden, en de kippen beschermen tegen kleine roofdieren, ratten en muizen.

De kippenhokken die op deze pagina staan afgebeeld zijn gemaakt van geschaafd vurenhout, dat op een milieuvriendelijke wijze is geïmpregneerd. Dit hout kan worden overgeschilderd, wanneer een andere kleur gewenst wordt. De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief de verzendkosten. Dit geldt voor heel Nederland m.u.v. de waddeneilanden. Hiervoor geldt een toeslag.
model agnes

formaat: 240 x 90 x 160 cm

prijs: € 309,00


model dolly

formaat: 215 x 94 x 185 cm

prijs: € 389,00


model ellen

formaat: 230 x 106 x 188 cm

prijs: € 598,00 (exclusief ren)

meerprijs ren: € 109,00 (wanneer deze samen met het hok besteld wordt, anders moeten de extra vrachtkosten doorberekend worden)

bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten


bestelformulier

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Dit formulier kan gebruikt worden om bestellingen te plaatsen.
Voor aanvullende informatie kan het contact formulier gebruikt worden.

omschrijving aantal prijs in €
naam*
voornaam/letter(s)*
straat en huisnummer*
postcode*
plaats*
telefoonnummer*
E-Mail Address*

Please enter the word that you see below.