hobby werkbank
De aanschaf van een hobby werkbank is voor veel klussers, doehetzelvers, hobbyisten, amateur houtbewerkers of hoe je jezelf wilt noemen, een ideale investering. Want misschien ken je het probleem. Je mag graag (gaan) klussen, je wilt een werkbank aanschaffen, maar de beschikbare ruimte is voor de meeste modellen te kein, of door het verhuizen naar een appartement te klein geworden. Je bent al in het bezit van een workmate, maar op een aantal punten voldoet deze niet aan je wensen. Een kleine hobbywerkbank zou daarom ideaal zijn. Voor deze groep van houtbewerkers en voor de anderen die op zoek zijn naar een kleine functionele hobby werkbank, heeft Memenco twee modellen in het programma die op deze pagina omschreven zijn.De "littleboy": compact, stevig en handzaamDe littleboy is nu zo'n werkbank die vrijwel in iedere ruimte past. Gebruikt ongeveer de oppervlakte van een workmate en is een ideale hobbywerkbank zonder extra franje voor degene die zo nu en dan voor zijn werkzaamheden een werkbank nodig heeft.
Maar ook aan de houtbewerker in spé of degene die klein van stuk is heeft Sjöbergs gedacht. Daarom wordt deze werkbank met zowel een hoog als een laag onderstel geleverd, zodat deze ook als kinder werkbank gebruikt kan worden. Een kwalitatief hoogwaardig produkt uit Zweden voor een relatief lage prijs.

formaat werkblad: 850 x 500 mm
totale breedte inclusief zijtang: 900 mm
werkbank hoogte: 820 mm of 640 mm
gewicht: 18 kg

prijs: € 169,00


De "switch": voor vader, zoon, moeder, dochter, .....Dit model van Sjöbergs voldoet aan de primaire eisen die je aan een degelijke hobbywerkbank mag stellen. Standaard worden er twee onderstellen voor verschillende werkhoogtes meegeleverd, zodat deze werkbank voor volwassenen en kinderen geschikt is. Wordt hij als kinderwerkbank aangeschaft, dan kan de hoogte van de werkbank op latere leeftijd worden aangepast. Maar ook voor senior is dit model als hobby werkbank zeer geschikt.
Mocht het van pas komen dan vrij eenvoudig van onderstel geswicht worden.

formaat werkblad: 870 x 360 mm
totale lengte inclusief zijtang: 1000 mm
totale breedte inclusief voortang: 490 mm
hoogte: 860 mm of 640 mm
gewicht: 30 kg

prijs: € 289,00


De "jobber": voor de veeleisende hobbyistDe jobber is een hobby werkbank die tegen een stevig stootje kan. Gemaakt van gestoomd beuken en een werkblad met een dikte van 45 mm en een rand van 90 mm dik. Dit model is voorzien van een gereedschapsgoot. Een ideale timmermans werkbank voor de kritische hobbyist of houtbewerker die een gunstige prijs en kwaliteit verhouding wil, en het beslag aan ruimte beperkt wil houden.

jobber-1100
formaat werkblad: 1100 x 500 mm
totale lengte inclusief zijtang: 1175 mm
totale breedte inclusief voortang: 575 mm
hoogte: 860 mm
gewicht: 40 kg

prijs: € 469,00


jobber-1300
formaat werkblad: 1300 x 500 mm
totale lengte inclusief zijtang: 1375 mm
totale breedte inclusief voortang: 575 mm
hoogte: 860 mm
gewicht: 45 kg

prijs: € 489,00


< terug naar overzicht werkbanken
bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten

bestelformulier

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Dit formulier kan gebruikt worden om bestellingen te plaatsen.
Voor aanvullende informatie kan het contact formulier gebruikt worden.

omschrijving aantal prijs in €
naam*
voornaam/letter(s)*
straat en huisnummer*
postcode*
plaats*
telefoonnummer*
E-Mail Address*

Please enter the word that you see below.