freesmachine
Een freesmachine is bijna niet meer weg te denken in een houtwerkplaats.
Of het nu gaat om een bovenfrees, tafelfrees, of een meer specifieke freesmachine zoals een lamellenfrees, vaak lamello frees genoemd, een kantenfrees, slotenfrees of sleuffrees, zonder één van deze machines zijn een aantal bewerkingen onmogelijk of gecompliceerd, dus tijdrovend.
En tijd is vaak een factor die bepalend is voor de waarde van het eindprodukt.
Voor de professional: maak ik het zelf of laat ik het maken, wat is de goedkoopste oplossing, en voor de doe het zelver: hoe zou ik dat kunnen maken, wat heb ik daar voor nodig, en hoeveel tijd ben ik dan kwijt.

Naast informatie over de vele mogelijkheden en toepassingen over het frezen van hout, zie ook de pagina met boeken en dvd's op dit gebied, levert Memenco diverse freesmachines voor verschillende toepassingen. Er is een keuze gemaakt voor die machines die een goede of zeer goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en vaak niet of sporadisch verkrijgbaar zijn bij een bouwmarkt of doe het zelf zaak.
Een bestelling plaatsen kan door het formulier in te vullen dat zich onderaan deze pagina bevindt. Voor vragen of opmerkingen kan het contact formulier gebruikt worden.tafel freesmachine SP 52
freesmachine

Deze freesmachine is een goed alternatief voor een combinatie van een bovenfrees en freestafel. In deze machine zijn de functies van een freestafel en bovenfrees gecombineerd, zodat je voor een zeer gunstige prijs een, zeg maar onderfreesmachine, kunt aanschaffen.
Het gietijzeren tafelblad, de exact instelbare geleidingen, de traploze hoogte instelling en het traploos regelbaar toerental maken het mogelijk om met grote precieze de werkstukken te frezen.
Deze machine wordt geleverd met 2 tafelverbredingen en is geschikt voor bovenfrezen met een schacht van 6, 8 of 12 mm. Bovendien kun je vanwege het formaat en gewicht deze freestafel ook mobiel gebruiken.

technische gegevens
motor230 V / 1500 W
toerental8000 - 24000 tpm
tafelhoogte365 mm
hoogteverstelling0 - 40 mm
opname / spantangen6 + 8 + 12 mm
spindelblokkeringja
vulringen3
gewicht30 kg

prijs€ 269,00
bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkostenbestelformulier

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Dit formulier kan gebruikt worden om bestellingen te plaatsen.
Voor aanvullende informatie kan het contact formulier gebruikt worden.

omschrijving aantal prijs in €
naam*
voornaam/letter(s)*
straat en huisnummer*
postcode*
plaats*
telefoonnummer*
E-Mail Address*

Please enter the word that you see below.