doehetzelf deuren en ramen inzetten
Hout, aluminium, kunststof en glas voor ramen en deuren.

Wie tegenwoordig met het idee rondloopt om zelf nieuwe deuren en ramen in te zetten, moet intensief voorbereidingen treffen en zich vertrouwd maken met de grote verscheidenheid aan producten die de talrijke fabrikanten te bieden hebben.

Centraal staat hierbij vooral het vinden van optimale oplossingen voor het afhangen van deuren en inzetten van ramen. Vanwege het brede assortiment is het meestal niet zo eenvoudig om zich goed te kunnen oriënteren. Dit boek helpt u om binnen onderwerp wegwijs te worden. Het verklaart de belangrijkste vaktermen zodat u op gelijke voet met vakmensen en ambachtslieden kunt communiceren.

* stapsgewijze informatie over de montage aan de hand van vele    voorbeelden
* tips voor productkeuze
* veiligheids- en energiebesparende aspecten
* informatie met betrekking tot het gamma aan accessoires

Met een goed uitgerust knutselhok en de juiste inzet bent u na het lezen van dit boekje prima in staat om ook grotere doe-het-zelf-projecten aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen.

Hans Jürgen Rienbold was vele jaren lang technisch redacteur en productiechef bij het Duitse hobbyblad selbst ist der Mann. Sinds 1990 is hij freelance journalist en auteur op het gebied van do-it-yourself.