een boomhut bouwen
Een boomhut is voor kinderen een ideale plaats om zich te verstoppen, te picknicken, geheime plannen met vriendjes maken of om er spelletjes in te spelen. Elk kind wil wel een eigen plekje in de tuin, waar het ongestoord kan spelen waar het kan doen en laten wat het wil, zonder dat iemand het ziet of hoort. Een boomhut bouwen, kinderen en hun (groot)ouders kunnen er samen een creatief project van maken, waar iedereen veel plezier aan zal beleven.


boomhut kinderen ZO BOUW JE BOOMHUTTEN EN SPEELHUIZEN

In dit boek staan enkele voorbeelden van eenvoudige, stabiele boomhutten en speelhuisjes die met weinig geld in redelijk korte tijd gebouwd kunnen worden. De uitvoerige, stapsgewijze beschrijvingen, werktekeningen, duidelijke illustraties en ontwerpen, en de handige materiaallijstjes helpen je meteen een eindje op weg. Inspiratie voor een eigen ontwerp vind je misschien in het boomhutfotoboek, met enkele foto's van zelfgemaakte boomhutten en speelhuisjes. Begin maar alvast te zoeken naar een geschikt plekje in je tuin!


Prijs: € 16,95 formaat 170 x 241 mm, 96 bladz., bestelnr. bhm-01


boomhut kinderen BUILD YOUR KIDS A TREEHOUSE

Dit boek is een fundamentele maar ook complete presentatie om een leuke en veilige boomhut voor kinderen te ontwerpen en te bouwen. Vrijwel alle aspecten voor het bouwen van een boomhut worden behandeld, en de verschillende variaties worden uitvoerig beschreven. Dit boek geeft alle informatie en advies die de potentiële boomhutbouwer moet kennen om het perfecte stekkie voor de kinderen te maken. Duidelijke foto's en bouwtekeningen zullen hierbij helpen. Engelstalig.


Prijs: € 19,95 formaat 210 x 275 mm, 142 bladz., bestelnr. bhm-03


de boomhut in BUILD YOUR OWN TREEHOUSE, a practical guide

Veel mensen - en niet alleen kinderen - dromen over het hebben van een eigen boomhut. Met behulp van deze praktische gids kunnen deze dromen werkelijkheid worden. Op een eenvoudige manier behandelt Maurice Barkley elk aspect dat bij het maken van een boomhut van belang is. Duidelijke foto's en tekeningen ondersteunen de tekst. Engelstalig.


Prijs: € 14,95 formaat 215 x 255 mm, 120 bladz., bestelnr. bhm-03
< terug naar boeken

bestelformulier

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Dit formulier kan gebruikt worden om bestellingen te plaatsen.
Voor aanvullende informatie kan het contact formulier gebruikt worden.

omschrijving aantal prijs in €
naam*
voornaam/letter(s)*
straat en huisnummer*
postcode*
plaats*
telefoonnummer*
E-Mail Address*

Please enter the word that you see below.